Het is vandaag 19 januari. Over exact 1 maand start onze lustrumweek!

Ieder jaar zet het praesidium zijn beste beentje voor om topactiviteiten te organiseren, die we mogen delen met onze leden en de Limburgse studenten. Daarnaast zijn dit jaar de lustrumfuncties druk in de weer om iedereen een onvergetelijke week te bezorgen.

Maar dit alles zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder de steun van onze sponsors.

We willen daarom Conrad Consulting en Sensenergy hartelijk danken voor hun jarenlange steun.

 

image001

sensenergy

Ice Cream Party 2

Aan al onze nieuwe leden: Diepenbeek is zo groot niet, wij wijzen je graag de weg in onze "how to survive Diepenbeek tocht". 
Plekjes die je als kotstudent absoluut moet weten liggen tonen we jou graag! 
We spreken af om 18u op de wei tegenover de Uhasselt (vlak achter de fietsenstalling), dit is meteen onze eerste "hotspot" aangezien op deze plek die geweldige verkiezingsweken doorgaan!
Verder zal onze tocht passeren langs enkele (voor jullie nog onbekende) stops waar we een kleine groepsactiviteit houden om uiteindelijk onze eindbestemming te bereiken: Diepenbeek centrum waar we met zijn allen gezellig het glas kunnen heffen op jullie start in het studentenleven! 

Niet onbelangrijk: als student moet je toch weten welke frituur er nu net de lekkerste frietjes heeft, ook die frituur zal één van de stopplaatsen zijn! Laat jullie kookkunsten dus maar voor een andere keer, dinsdag steken we gezellig samen een frietje! 

Vergeet jullie fiets niet!